hamovis kapsul buasir beli di Malaysia Kuala Lumpur, Georgetown, Ipoh, Kuching, Johor Bahru, Kota Kinabalu, Shah Alam, Melaka, Alor Setar, Miri, Petaling Jaya, Kuala Terengganu, Iskandar Puteri, Seberang Perai, Seremban, Subang Jaya, Pasir Gudang, Subang Jaya, Klang, Ampang Jaya, Kota Bharu, Tebrau, Cheras, Sandakan

hamovis kapsul buasir

jualan

diskaun 50%

Kami bekerja untuk anda!

Rawat usus anda, sembelit dan kesakitan tiada lagi!

Hamovis kapsul buasir -149 MYR!

transit
hamovis
exlusiv
star rating
hamovis harga 339 MYR.

hamovis beli

jumlah - 169 MYR!

Murah dengan kami!

Penghantaran ke Malaysia melalui pos atau kurier.


Cepat: semasa promosi berkuat kuasa!

laman web rasmi


tempah sekarang
hamovisDiperiksa! KAMI AKAN MENGHANTARNYA DENGAN CEPAT - DALAM MASA 1 HARI SAHAJA!

TIDAK perlu operasi
TANPA KESAKITAN
MASA RAWATAN YANG CEPAT
Tidak ada komplikasi berbahaya

BERHATI-HATI DENGAN BUASIR ANDA
Ketahui tahap mana anda berada sekarang!
Mula membesarkan urat dalam dubur. Saiznya masih kecil jadi ia biasanya tidak menyebabkan sebarang gejala. Ia hanya boleh dikesan apabila diperiksa dengan endoskopi. Tapi kadang-kadang dah mula rasa tak selesa bila buang air besar (BAB).
Urat yang membesar sudah mula terasa, boleh keluar dari dubur dan masuk semula secara spontan, tetapi tiada pendarahan. Kadang-kadang terdapat jangkitan yang menyebabkan rasa terbakar dan gatal-gatal di dubur. Kemungkinan rasa pedih meningkat apabila duduk terlalu lama dan membuang air besar.
Urat yang membesar lebih kerap keluar dari dubur, malah tidak boleh dimasukkan semula secara spontan. Jadi untuk memasukkannya memerlukan bantuan jari. Boleh menyebabkan rasa pedih apabila duduk terlalu lama atau membuang air besar. Apabila berlaku penguncupan, urat yang membesar boleh pecah dan menyebabkan pendarahan.
Urat yang membesar tidak boleh dimasukkan semula, walaupun dengan bantuan jari. Pendarahan berlaku lebih kerap kerana urat semakin membesar, jadi boleh menyebabkan penghidap kekurangan darah atau menurunkan hemoglobin (HB).

KEBERKESANAN FORMULA HAMOVIS UNTUK
MENGUBATI BUASIR
Radix Sanguisorbae Officinalis
Membantu merawat muntah darah, hidung berdarah, najis berdarah, cirit-birit, pendarahan haid yang banyak, semua gangguan darah wanita selepas bersalin.
Cacumen Platycladus Orientalis
Membantu menghentikan pendarahan, mengurangkan masa pendarahan. Selain itu, Cacumen Platycladus Orientalis juga membantu mengurangkan batuk, ekspektoran, sedatif, mengehadkan bakteria tuberkulosis, bakteria kepialu
Fructus Sophora Japonica
Membantu meningkatkan nada vena, meningkatkan kekuatan kapilari, membantu mencegah risiko salur darah pecah, strok, pendarahan, dan plak aterosklerotik.
Herba Schizonepeta Tenuifolia
Membantu merawat selsema, batuk, demam, pendarahan gastrousus
Flos Sophorae Japonicae
Membantu mengurangkan semua jenis pendarahan, disentri berdarah, buasir, najis berdarah; Merawat orang yang mengalami tekanan darah tinggi, pening kepala, jari kebas sedikit, fikiran gugup, lemah saraf, mata dengan sakit dan silau.
Radix Angelicae Sinensis
Rawatan masalah haid yang tidak teratur, dismenorea, halangan haid. Penyakit pranatal dan selepas bersalin, kebas anggota badan, sakit sendi, bisul.

Sila ambil perhatian bahawa produk ini hanya terdapat di kedai rasmi.laman web rasmi

Perhatian: untuk membuat pesanan cepat, klik butang *pesanan*, baca keterangan lengkap produk, dan isi borang pesanan yang sangat sulit di halaman produk laman web rasmi pengeluar.

Kuala Lumpur, Georgetown, Ipoh, Kuching, Johor Bahru, Kota Kinabalu, Shah Alam, Melaka, Alor Setar... Penghantaran ke seluruh Malaysia.


24 ore online online, 24/7
supportline disign
sitemap
Kualiti yang sangat baik!